Balık Menü

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ ALSANCAK

REKTÖRLÜK LOKAL RESTAURANT

BALIK MENÜ

Ordövr Tabağı

Domates ve Salatalık Söğüş – Beyaz Peynir –  4 Çeşit Günün Mezesi –Limon ve Yeşilliğiyle

Ara Sıcak

Peynirli Puf Böreği

Ana Yemek

Sızma Zeytinyağıyla Marine Edilmiş, Bütün Çipura Izgarası, Ilık Tereyağlı Limon Sosuyla Klasik Balık,  Patates ve Mevsim Sebzesi Sotesiyle

Mevsim Salatası

Sızma Zeytinyağı ve Limon Sosuyla

Meyve tabağı

İçecek

2 adet yerli [alkolsüz] içecek

Not: Grup menülerimiz 10 kişi ve üzeri gruplar için geçerlidir.



GÜNÜN MENÜSÜ
  • Öğlen Yemeği Set Menü

    10.07.2020

           
    • MANTAR ÇORBASI NEGİLİ                                                                                                                      IZĞARA ÇİPURA                                                                                                                                  [ KÖZLANMİŞ DOMATES]                                                                                                                        [SALATASI EŞLİĞİNDE]                                                                                                                            ZEYTİNYAĞLI TAZE FASÜLYE                                                                                                               KÖZLENMİŞ KIRMIZI BİBER SALATASI                                                                                                DONDURMALI İRMİK TATLISI