Et Menü

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ ALSANCAK

REKTÖRLÜK LOKAL RESTAURANT

DANA BONFİLE MENÜ

Ordövr Tabağı

Domates ve Salatalık Söğüş – Beyaz Peynir – 4 Çeşit Günün Mezesi

Ara Sıcak

Peynirli Puf Böreği

Ana Yemek

Sızma Zeytinyağı ve Baharatlarla Dinlendirilmiş Dana Bonfile Izgarası, Kremalı Kırıntı Karabiber Sosuyla Provensal Usulünde Elma Dilim Patatesi-Tereyağlı Pirinç Pilavı

Mevsim Salatası

Sızma Zeytinyağı ve Limon Sosuyla

Meyve tabağı

İçecek

2 adet yerli (alkolsüz] içecek

Not: Grup menülerimiz 10 kişi ve üzeri gruplar için geçerlidir.



GÜNÜN MENÜSÜ
  • Öğlen Yemeği Set Menü

    10.07.2020

           
    • MANTAR ÇORBASI NEGİLİ                                                                                                                      IZĞARA ÇİPURA                                                                                                                                  [ KÖZLANMİŞ DOMATES]                                                                                                                        [SALATASI EŞLİĞİNDE]                                                                                                                            ZEYTİNYAĞLI TAZE FASÜLYE                                                                                                               KÖZLENMİŞ KIRMIZI BİBER SALATASI                                                                                                DONDURMALI İRMİK TATLISI